اگر یک خانم چادری هستنید و می خواهید نحوه شستشوی انواع چادر مشکی را به صورت اصولی بدانید تا پرز نگیرد؛ از روش هایی مانند شستن چادر مشکی با نمک، سرکه، با دست، صابون رختشویی و… بهره بگیرید. همچنین می توانید برای از بین بردن پرز چادر مشکی و الکتریسیته اضافه آن در نحوه شستشوی چادر، از نرم کننده استفاده کنید؛ اگر نرم کننده لباس ندارید، اصلا نگران نباشید! چرا که می توانید از شامپو به جای نرم کننده استفاده کنید.
موضوعی که اغلب خانم های چادری را ناراحت می کند، کثیف شدن چادر و عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد شستن آن به صورت اصولی است؛ زیرا اگر چادر به صورت اصولی شسته نشود، الکتریسیته بسیاری به خود جذب کرده و پرز می گیرد. پرز گرفتن چادر های مشکی یکی از چالش هایی محسوب می شود که برای همه خانم ها ناخوشایند است. این مشکل به چند عامل از جمله جنس پارچه، کیفیت، نگهداری نامناسب و شستشوی غیر اصولی بستگی دارد.
برای از بین بردن پرز چادر مشکی باید نحوه شستشوی چادر را به صورت اصولی که شامل موارد زیر می شود، بلد باشید:
ساده ترین نحوه شستشوی چادر، شستن آن با دست است. این روش مزیت های بسیاری مانند از بین بردن سفیدک روی چادر مشکی، ثابت ماندن رنگ آن، چروک نشدن، حفظ ساختار و بافت چادر و… دارد. البته خانم هایی که به شستشوی انواع لباس مانند انواع مقنعه و روسری با دست عادت ندارند ممکن است در ابتدا این کار برایشان سخت باشد اما بعد از مدتی، شستن چادر بدون استفاده از ماشین لباسشویی به یک کار راحت و عادی تبدیل خواهد شد.
راهنمای شستشوی چادر مشکی با دست به همراه نکات مهم به صورت زیر است:
“نکات مهم در نحوه شستشوی چادر مشکی”
آیا تا به حال برایتان پیش آمده که حوصله نداشته باشید و به یک مهمانی بروید در حالی که چادرتان تمیز نیست. در این وضعیت اگر واقعا نمی خواهید با یک ظاهر کثیف به مهمانی بروید، می توانید با توجه به نکات زیر و رعایت آن ها چادر خود را در داخل ماشین لباسشویی بیندازید به صورتی که دیگر لازم نخواهد بود برای از بین بردن پرز چادر مشکی روش هایی مانند استفاده از نوار چسب، پرزگیر و… را بکار بگیرید. (این نکات درباره مقنعه اداری و مقنعه کودک نیز صدق می کنند.)
یکی از موادی که می توانید در نحوه شستشوی چادر استفاده کنید، سرکه و نمک است که یکی از قدیمی ترین روش های شستشو البسه محسوب می شوند. موضوع مهمی که در شستن چادر مشکی با سرکه باید در نظر داشته باشید، نوع سرکه است. ما به شما پیشنهاد می کنیم که از تنها از سرکه های سفید موجود در بازار استفاده کنید؛ زیرا این روش می تواند از بورشدن چادر جلوگیری کرده و رنگ آن را تثبیت کند. بدین صورت لازم نیست تا رنگ کردن چادر مشکی را پس از چند با شستشو امتحان کنید😁
از ریختن سرکه به صورت مستقیم بر روی چادر به شدت اجتناب کنید، و تنها مقداری سرکه و نمک را داخل آب ریخته و خوب به هم بزنید تا حل شوند. سپس، پارچه را داخل لگن آب ولرم، سرکه و نمک قرار داده و اجازه دهید که 5 دقیقه در این محلول باقی بماند. بعد از گذشت 5 دقیقه، چادر را خارج کرده و آن را شستشو دهید.
یکی از ویژگی های چادر مشکی دارد، در معرض قرار گرفتن بیشتر با آلودگی ها است. این پوشش با برخورد به زمین و کفش، خیلی زود خاکی می شود؛ بنابراین با با دانستن نکات نگهداری از فرسوده شدن زود هنگام چادرتان در هنگام شستشو جلوگیری کنید:
نحوه شستشوی چادر با استفاده از روش هایی مانند صابون رختشویی، مایع ظرفشویی، نمک، سرکه، دست ، نرم کننده، شامپو و ماشین لیاسشویی امکان دارد؛ منتها برای از بین بردن پرز چادر مشکی از تاید، ماشین لباسشویی و صابون رختشویی استفاده نکنید. (برای شستن چادر مشکی با صابون رختشویی، استفاده از نرم کننده یا شامپو را فراموش نکنید؛ چرا که مانع از الکتریسیته ای شدن پارچه می شود و الکتریسیته ساکن در چادر را از بین می برد). به صورت کلی انتخاب نحوه شستشوی چادر به شرایط شما بستگی دارد.
اگر برای رفتن به یک جلسه مهم و یا یک مهمانی عجله ندارید، می توانید سرفرصت آن را با دست شسته و به صورت پشت و رو بر روی یک بند آویزان کرده و اجازه دهید تا خشک شود یا اگر عجله دارید؛ بهتر است به سراغ ماشین لباسشویی رفته و با پیمودن مراحل گفته شده به بهترین شکل ممکن و اصولی چادرتان را بشویید. با توجه به قیمت چادر های مشکی، توصیه می کنیم اگر یک چادر مشکی اعلا و با کیفیت دارید در مورد نحوه نگهداری و شستشوی آن با دقت و وسواس بیشتری عمل کنید. شما می توانید ملزومات حجاب را از فروشگاه حجاب خورشید تهیه کنید.
شما می توانید چادر مشکی را با سرکه، نمک، آب تنها، نرم کننده و صابون رختشویی بشویید تا پرز آن را از بین ببرید. همچنین می توانید از ماشین لباسشویی نیز استفاده نمایید؛ منتها باعث الکتریسیته گرفتن و پرز گرفتن بیشتر آن می شوید.
بله می توانید چادر مشکی را در خانه رنگ کنید یا به خشکشویی ها بسپارید؛ منتها کامل رنگ گرفتن چادر و رنگ شدن آن به نوع و جنس پارچه بستگی دارد.